Op zaterdag 23 december op de vooravond van Kerstmis organiseerde Katrien en Jelle de eerste Kerstmarktje met een Kerstwandeling aan hun Mythische Winterlinde op de Ossenweg.

Dit was onmiddellijk een schot in de roos meer dan 125 wandelaars vanuit de streek kwamen proeven van de mooie Hagelandse streek : de Mythische Winterlinde “500 jarige Tilia Cordata”, panoramische Kapel “Kapel Onze-Lieve-Vrouw van de Ossenweg” van 1536, het provinciaal domein “Het Vinne” en de mooie Zoutleeuwse holle, trage wegen lagen op het wandelparkoer.

Het gehucht Ossenweg was voor één avond de stad met meer dan 250 bezoekers aan de kerstmarktje dit was meer dan onverwacht.

De 15 standhouders waren allemaal verheugd van de inrichting op het pleintje aan de Winterlinde van het kleine gezellige Kerstmarktje.

De actie van “Wandelen voor kom op tegen Kanker” leverde niet minder dan 1000,00 euro op, dit is te danken aan alle wandelaars op ons kerstmarktje die allen hun bijdrage leverde, zegt Jelle Daniels (sp.a)

Katrien en Jelle danken alle buren, vrijwilligers, sponsors en standhouders voor hun hulp en medewerking, zonder hun hulp hadden we dit nooit kunnen realiseren.

De Kerstwandeling en Kerstmarktje aan de Winterlindeboom was in 2017 de eerste editie, op naar de tweede editie in 2018.