Maandag mocht Annelies Storms bloemen overhandigen aan de  1.111.111ste bezoeker van Bibliotheek De Krook. De bloemen én goodiebag gingen naar Koen Van Durme, een boomchirurg uit Sleidinge. Hij springt regelmatig eens binnen in de bibliotheek en is fan. In het begin moest hij er zijn weg wat zoeken, maar het grote aanbod boeken en dvd's lokken hem steeds terug. Ook de activiteiten die er plaatsvinden kunnen hem bekoren. 

“1 111 111 bezoeken, dat is meer dan 55 keer een volle Ghelamco arena op 8 maanden tijd. Dit indrukwekkend aantal bezoeken aan De Krook toont aan dat heel wat mensen niet alleen de weg hebben gevonden naar het nieuwe gebouw maar er ook graag zijn én terugkomen. De samenwerking tussen de partners in het nieuwe gebouw leidt tot een nieuw cultureel, educatief en innovatief aanbod slaat duidelijk aan. We versterken onze gezamenlijke publiekswerking verder in de toekomst door een programma- en sitemanager aan te werven.

Zoveel bezoekers, het was dé gelegenheid om eens alles op te lijsten wat er al gebeurd is sedert de opening. Dat overzicht vind je hier

Lees meer in het persbericht of in HLN