Het is voor mij een eer en genoegen om een dankwoord te mogen uitspreken naar aanleiding van de viering van het dertig jarig bestaan van de mooie actieve en ondersteunende vereniging “”Ladies Circle Zolder “” …. En u bent hier allemaal present beste leden van de vereniging “”MOOI “” in het rood the Ladie’s in Red.  
HIER kan je de toespraak van schepen Engin Özdemir volledig nalezen.

Ladies Circle Zolder even voorstellen

“Ladies Circle Zolder, een serviceclub voor vrouwen jonger tot 45 jaar, viert dit jaar haar dertigste verjaardag. Dit werd op zaterdag 21.04.2018 gevierd met een zitting op het gemeentehuis van Heusden-Zolder, waar zowel de stichtende als de huidige voorzitster aan het woord kwamen. Zij zetten niet alleen de vriendschap tussen de leden in de kijker, maar ook de diverse goede doelen die doorheen deze dertig jaar gesteund werden via de diverse activiteiten die LC Zolder organiseert.

Dankzij de jaarlijkse quiz en de LC Soirée kon er tijdens de zitting een cheque van 1.000 EUR overhandigd worden aan Peutertuin, één van 3.000 EUR aan Joepie Jarig VZW en tot slot één van 8.000 EUR aan Bethanië Hasselt. Nadien volgde er een receptie op het gemeentehuis en ’s avonds werd er verder gevierd op de LC Soirée in de Pachthoeve in Kuringen.”  Met veel dank aan Joseph Bams voor deze foto's