Veel te vroeg wordt hij uit het leven gegrepen. De dynamische, vlotte beloftevolle inventieve en creatieve student. De vrolijke vriend, bron van optimisme en levensvreugde, met een fundamenteel gevoel voor rechtvaardigheid. Het was wel daarom dat hij zich in 2012 kandidaat stelde voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2012. Hij werd verkozen met een flink pak voorkeurstemmen. Sam maakte deel van Kalmthoutse sp.a-fractie, tot hij zijn activiteiten naar Antwerpen verlegde.

In de wijk Zurenborg baatte hij met een vriend een populaire bar uit, de Taqueria Tranquilo, “the new place in town”. Sam ontwikkelde er weer een nieuw talent als joviale en beloftevolle zakenman.

Veel te vroeg wordt hij ons ontnomen. Maar het overlijdensbericht kwam niet helemaal onverwacht. Sinds zijn ongeval met een fiets vorige week lag hij in coma; men constateerde ernstig hersenletsel. Nu heeft hij ons voorgoed verlaten. Een roos in de knop gebroken.

Met droefheid, groot respect en dankbaarheid voor alles wat hij voor ons betekende. Vergeten doen we hem niet. En aan zijn familie en vele vrienden wensen we sterkte in de nieuwe realiteit – zonder Sam.