We heten jou graag welkom op het allereerste Able Festival, zondag 3 december 2017, 14u-17u, in M van Museum Leuven! Het M-team staat voor je klaar om je een onvergetelijke namiddag te bezorgen. Je kan proeven van een heleboel activiteiten, voor jong én oud. Je kan deelnemen aan rondleidingen en workshops op maat. Er worden extra begeleiders voorzien voor assistentie in en onderweg naar het museum.

Vorig jaar werd M door Able - Onbeperkt Le(u)ven, het toegankelijkheids-merk van de stad, benoemd tot de eerste Able-ambassadeur. Een hele eer, want als museum willen we er voor iedereen zijn. Tijdens het Able Festival gaan we nog een stapje verder! Hoe kan M volgens jou nog verder helpen een aangename plek voor jou te zijn en jou een leuke beleving te bieden. We verzamelen jouw inzichten, opmerkingen, tips en tricks aan de ‘Manifest-stand’. Alle ideeën verwerken we daarna in het Able-manifest. Zo kan M in de toekomst gericht blijven voortbouwen aan een sterk museum voor iedereen.

Ook in het M-café kan je tussen de activiteiten terecht voor een lekker hapje en drankje.

Able Festival is een samenwerking van M en de Afdeling diversiteit en gelijke kansen stad Leuven.

M streeft naar een optimale beleving voor iedereen. De nodige faciliteiten voor personen met een beperking zijn voorzien. We vragen om op voorhand in te schrijven via: www.mleuven.be/ABLE