Heb je zelf een beperking of ken je iemand met een beperking? Ken je iemand die nood heeft aan een zinvolle vrijetijdsbesteding of sociaal contact? Twijfel dan niet en kom gerust een kijkje nemen tijdens de officiële opening. Binnenkort kan je je ook inschrijven om deel te nemen aan een atelier.

Ateliers

De ateliers vinden elke vrijdagnamiddag van 15 tot 17 uur plaats. Voor kinderen zijn er elke eerste woensdagnamiddag van de maand van 15 tot 17 uur ateliers.

Heb je nood aan een babbel of wil je gewoon eens een avondje weg? Geen enkel probleem. Atelier-Vier organiseert elke laatste vrijdag van de maand van 18 tot 21 uur een sociaal atelier. Je kan dan gezellig met anderen een praatje slaan of deelnemen aan een leuke avondactiviteit.


Inschrijven voor een atelier

Je kan op drie verschillende manieren inschrijven voor een atelier:

Opgelet! Je bent pas officieel ingeschreven als je een bevestiging via e-mail ontvangt met verdere info (rekeningnummer, bedrag, extra benodigdheden, details van het atelier…)
Meer info?

Meer informatie vind je terug op de Facebookpagina https://www.facebook.com/ateliervier/of op de website http://ateliervierweb.wordpress.com.