Onlangs werd Gunther Blauwens, secretaris van sp.a Leuven, aangeduid als nationaal secretaris van ACOD Spoor op een buitengewoon congres. Een grote verantwoordelijkheid, voor een grote mijnheer. Het bestuur van sp.a Leuven wenst Gunther veel succes in zijn nieuwe functie.

Het is voor Gunther niet mogelijk om zijn nieuwe job - deontologisch en qua inzet - te combineren met zijn functie van sp.a-secretaris. Zeker niet met het oog op 2018 wanneer er, naast gemeenteraadsverkiezingen, ook sociale verkiezingen gehouden worden bij de Belgische spoorwegen. Daarom koos Gunther ervoor zijn mijn mandaat van partijsecretaris neer te leggen. Het bestuur van sp.a Leuven dankt Gunther van harte voor zijn voortreffelijke inzet de voorbije jaren. Gelukkig blijft Gunther zich wel inzetten als militant voor de partij.

Het bestuur van sp.a Leuven heeft Hannes De Geest aangeduid als secretaris ad interim. Hannes was al een tijdje actief bij de afdeling en engageert zich nu voluit. Met zijn 14 jaar ervaring als partijmilitant in Brussel is Hannes een welkome versterking voor sp.a Leuven. Heb je vragen of suggesties voor sp.a Leuven? Contacteer ons via afdeling.leuven@s-p-a.be.