Soms krijgen we al eens de vraag: zijn er al belangrijke mensen, die hun laatste rustplaats, crematie, plechtigheid, rouwmaaltijd in Hofheide hebben laten doorgaan?

Ons antwoord is duidelijk – JA

 

 

Wij hebben de eerste zeven maanden van 2015 het vertrouwen gekregen van 2.146 families en hun begrafenisondernemer die hun belangrijk familielid aan Hofheide hebben toevertrouwd voor een crematie.


Wij mochten voor 350 families een plechtigheid verzorgen voor de belangrijkste persoon waarvan zij op dat ogenblik afscheid namen, hun familielid, een goede vriend, een kennis.
Wij kregen van talrijke families het vertrouwen om hun geliefde toe te vertrouwen aan de begraafplaats Hofheide, de strooiweide, het columbarium, de urnenkelder, het begraafbos, de sterretjesweide, een belangrijke plaats midden in de natuur voor de belangrijkste persoon in het leven van de familie, waar afscheid van werd genomen.


Wij kregen het vertrouwen van u om onze dienstverlening te vervolledigen met een mooie rouwmaaltijd.


U allen, die Hofheide heeft uitgekozen, U, families en begrafenisondernemers, dat zijn voor ons op elk ogenblik de meest belangrijkste personen waarvoor wij – het Hofheide team – graag dagelijks klaar staan. Het Hofheide team, dat zijn de personeelsleden, dat zijn de voorgangers van de plechtigheden, dat zijn de mensen in de Brasserie, dat zijn de talrijke vrijwilligers die ons ondersteunen.


Het directiecomité en de Raad van Bestuur, alsook het hele Hofheide team dankt u voor het vertrouwen dat U in hun stelt, dankt U voor de vele lieve woorden die we mogen ontvangen na een mooie viering. Dienstbaarheid naar U toe, daar blijven wij het elke dag voor doen. Met een lach en een traan, en vooral met ons hart.

Marc Florquin

Voorzitter Hofheide