Een duurzaam alternatief voor een wagen met een verbrandingsmotor

Een elektrische wagen was lang geen echt alternatief voor een diesel- of benzinewagen. Het beperkte rijbereik bleef voor veel mensen onvoldoende en bovendien blijkt een elektrische wagen vaak heel wat duurder.

Met de nieuwe Renault ZOE komt er voor het eerst een 100% elektrische wagen voor het grote publiek op de markt met een reëel rijbereik van 300 kilometer. Wie nog dit jaar een bestelling plaatst, kan genieten van de Vlaamse premie van €5.000. Vanaf volgend jaar wordt de premie verlaagd naar €4.000. Daarom organiseert SamenSterker Antwerpen een groepsactie om nog dit jaar een elektrische wagen met groepskorting te kunnen aanbieden.  De combinatie van de groepskorting en de Vlaamse premie maakt dat we voor een beperkte periode een elektrische wagen kunnen aanbieden aan een prijs die concurrentieel is met die van een vergelijkbare diesel- of bezinewagen.

 

Vlaamse premie en groepskorting

Wie dit jaar nog een bestelling plaatst voor een elektrische wagen heeft recht op de Vlaamse premie van €5.000. Deze premie wordt vanaf volgend jaar alvast verlaagd naar €4.000 en wordt maar uitgekeerd zolang er subsidiemiddelen voorhanden blijven. Momenteel heeft de Vlaamse overheid nog voor ongeveer €2,5 miljoen aan premie beschikbaar. Wie via onze groepsaankoop een wagen koopt wordt begeleid bij de aanvraag van de premie.

Het groepsvoordeel dat SamenSterker Antwerpen kan aanbieden voor de nieuwe Renault ZOE bestaat uit twee delen. Ten eerste is er een korting van 10% op de totale factuur van het gekozen model.  Ten tweede is er een tussenkomst van €1.500 voor de installatie van een thuislaadpunt.

 

Alle info over onze groepsaankoop vind je hier: http://www.samensterker.be/antwerpen/groepsacties/groepsaankoop-elektrische-wagens/6d74ea92739ffa03d5ba5427b9d89e72