Cambio is een flexibele formule waarbij in verschillende steden dag en nacht auto’s voor u klaarstaan. De bedoeling van het concept is meer mensen auto’s te laten delen, en zo bij te dragen aan een betere mobiliteit en ook aan een schoner milieu.

Binnen het kader van het Europese Civitas-project dat duurzame mobiliteit wil promoten, bedachten cambio autodelen, bedrijvencentra De Punt (Gentbrugge) en Antwerp Business Center (ABC) nu een interessante mobiliteitsformule.

De 33 bedrijven in Gentbruggen en de 120 bij ABC kunnen daardoor op een makkelijke en vlotte manier een wagen krijgen wanneer de behoefte zich voordoet. Ze beschikken nu over een handige tool om snel en flexibel bedrijfswagens ter beschikking te hebben, maar ze kunnen ook fors op hun wagenpark besparen. 
De lancering van dit aanbod gaat in Gent ook gepaard met de opening van een nieuwe cambio-standplaats op de parking van De Punt, waardoor de bedrijven op dit terrein een cambio-wagen op loopafstand krijgen, wat het aanbod nog aantrekkelijker maakt. 

Ook de omwonenden in Gentbrugge winnen bij deze samenwerking. De cambiowagen aan De Punt is immers publiek toegankelijk zodat ook andere cambio-gebruikers uit de buurt de wagen kunnen gebruiken, en dus dichter bij huis hun deelwagen kunnen ophalen. Alleen maar voordelen dus!

Meer info op: www.cambio.be