Wat in 2003 begon als een hobby, Halse carnavalsliedjes samen bundelen op één cd, is inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie met carnaval Halle.‘Het is een hobby waar we ten eerste veel plezier aan beleven, en veel vriendschap en erkenning voor terug krijgen vanuit het Halse carnavalsleven’ aldus Bertrand.

Inmiddels zitten de vrienden al aan hun 15de cd vol met carnavalsliedjes van eigen bodem, het begon met één cd per jaar maar ondertussen zijn het er twee per carnavalsjaar geworden.

‘Bijna elke groep heeft zijn eigen lied of medley en sommige zelf een stoetslied, genoeg stof om een tweede mee te vullen’.

Op de cd ‘ strepke trekken’ staan 19 knallers om met carnaval ambiance en plezier te garanderen, nummers van Ronny de facteur, Gilles & pierrots van Gruut Halle, Joanna en Titi, Prins John, De Mini’s, Prins Wouter, De vraave van de Leste Kannekes, De Fleerefluiters,Joop en de Lange, Den Belleman met zijn Bellevraa, het winnende nummer van de gouden micro 2017 tijdens Halle op Losse Schroeven‘ Mottige Duus’ van de Leste Kannekes, Van t Vat, De Muyllekes, Tienentander, De Froesjeleirs, Ambihans, Mimi en Titi, Johnny Walters en als bonustrack een nummer van 11 jaar geleden, maar in een nieuw jasje gestoken ‘Strepke Trekken’ van de Leste Kannekes.

E posteur me een zeel van Den Belleman en de Bellevraa, is de naam van de 2de cd die wat later verscheen. Met deze cd zijn de vrienden toe aan hun tweede cd met stoetliedjes. De eerste cd was zeer snel uitverkocht, ook deze nieuwe cd met een tiental stoetliedjes glijdt vlot over de toonbanken. De cd is te koop in de twee carnavalswinkels Las Fiesta’s en Cardano en in de frituur De Tipzak in Halle, er snel bij zijn is de boodschap want op is op.

Op deze nieuwe cd staan 18 knallers en meezingers om met carnaval ambiance en plezier te garanderen, nummers van De Leste Kannekes – Bal Masque ( stoet ), De Vraave van Chic – De leste kie, De Retro’s – Alle doage fiest, De To-To-To Tornaados –Geift ons ee nog iene, Johny Walters –Wa doeme oen, Dei van ouver ‘t woeter –Ik pluk poraa, De Pietersknappen -Den Bain 2016, De Mannen van de Met –Aat en versleiten (stoet), Tienentander –Nen trip noe Rusland (stoet), Den Belleman en de Bellevraa –E posteur me een zeel (stoet), De Muyllekes –‘ t Zitj in m’n biene, Van ‘t Vat –Van ‘t Vat airlines (stoet), De Beebuiken ft DJ Calle –Decotex Yeah, De Smosjterpotten –Als de kat van huis es danse de muize (stoet), De Vrie Kadeikes -De Kadeikes goen noe speilgoedland (stoet), De Gebeure –Bubbels van gaat (stoet 2016), De Muyllekes –Atijd iet mé MarieRous, en Dei van Ouver ‘t woeter –De clowns van ouver ‘t woeter (stoet).

Opnieuw een cd die zeker niet mag ontbreken in de collectie van de Halse carnavalist.