De Halse Curieus-afdeling en wijnhandel Belvino organiseerden op vrijdag 8 december 2017 voor de vierde keer op rij een succesvolle wijndegustatie.

“De wijndegustatie was zeker en vast een geslaagde activiteit” vertelt Arno Pirolo, secretaris van Curieus Halle. “In totaal namen ruim twintig mensen deel aan de activiteit en werden er om en bij de 74 flessen verkocht, hetgeen per slot van rekening niet niks is.” “We kunnen dan ook stellen dat het hoofddoel van deze degustatie, meer bepaald het ondersteunen van een lokale handelaar, zeker bereikt is.”

“Net zoals bij de vorige edities werd ook dit jaar een breed gamma aan wijnen voor ieders budget samengesteld” stelt Geert Schmit, zaakvoerder van Belvino. “We willen namelijk aantonen dat wijnproeven geen elitaire bedoening is, maar eerder een hobby die iedere geïnteresseerde kan beoefenen.”

Het bestuur van Curieus Halle is zeer tevreden over de activiteit en hoopt in de toekomst nog dergelijke degustaties te organiseren. “Niemand hoeft er aan te twijfelen, dit evenement wordt volgend jaar zeker herhaald” besluit een opgetogen Arno Pirolo.