Zo is er opnieuw een bezoek aan het Europees parlement, met daarnaast een boeiend en gevarieerd programma in de mooie Elzastreek, waar men onder meer de heerlijke Elzasser-wijnen kan proeven.

Wij bezoeken Colmar, het vernietigingskamp Struthof, Chateau du Haut Koeningsbourg (een 12e eeuws kasteel met uitzicht over de hele streek), de Route de vins naar Ribeauvillé, Zellenberg, Riquewihr met een wijnproeverij, het Europees Parlement, een boottochtje naar de Europese wijk en het oude Straatsburg.

Dit alles voor de prijs van 320 euro. (Toeslag single +115€) We reizen per luxe autocar, 3 overnachtingen mét ontbijt en 2 avondmalen zijn inbegrepen net als de wijnproeverij, alle toegangsgelden en een reisgids gedurende de hele trip. Een reis- en annuleringsverzekering kost 18 euro per persoon.

Verder trekken ze in het voorjaar (15 - 18 april 2016) opnieuw op educatieve uitstap: Normandië! Er is weer een gevarieerd cultureel programma samengesteld.

Op het programma o.a.: een bezoek aan Rouen , de D-Day landingsstranden: Caen, Courseulles-sur-Mer, Arromanches,...,  Bayeux (o.a. tapisserie van Mathilde), Honfleur (o.a. houten Sint-Catharinakerk), Pont de Normandie, Etretat (krijtrotsen), Fécamp (Palais Bénédictine) en de degustatie van Normandische streekgerechten.

Ze verblijven in een driesterrenhotel in Caen en reizen met een luxe autocar.

De prijs van deze vierdaagse in 399 euro (Toeslag single +89€) en daarin is het vervoer, drie overnachtingen met ontbijt, 2 avondmaaltijden in het hotel en de inkomgelden inbegrepen. Een all-in reisverzekering via Protections is mogelijk aan de prijs van 14 euro per persoon.

Meer info en inschrijven: inschrijven.limburg@curieus.be of 011 30 10 93