Op de Dag van de Jeugdbeweging, op vrijdag 20 oktober delen de jeugdraden van Laakdal, Westerlo en Herselt een gratis ontbijt uit aan alle jeugd die in uniform naar school gaat! Het ontbijt zal tussen 7.30 en 8.30 uur geserveerd worden aan het kasteelpark in Westerlo.

’s Avonds organiseert Gewest Kwarekken voor alle jeugdverenigingen ‘de Nacht van de Jeugdbeweging’. Iedereen die zijn/haar dansschoenen wil aantrekken, is vanaf 21 uur welkom op deze fuif in de polyvalente zaal in Voortkapel. Als je in uniform komt, krijg je bovendien een gratis drankje.

De jeugdraad van Laakdal zet ook gratis bussen in. Je kan de tickets hiervoor bekomen bij de jeugddienst van Laakdal. Je betaalt hiervoor 5 euro maar in ruil hiervoor krijg je een drankkaart.

Laakdals schepen van Jeugd Frank Sels is alvast opgetogen over dit evenement: “Zoveel vrijwilligers bezorgen onze jongeren een gans jaar een onvergetelijke tijd. Wij willen die dag hun engagement in de kijker zetten en hen vooral bedanken voor hun inzet! Wij zorgen er in ieder geval voor dat iedereen zowel veilig naar als terug de fuif kunnen.”