Er zijn vele manieren om informatie uit te wisselen.

25 november 2016

Wat is er mooier dan dit eens te doen met een dansje, drankje en de gepaste muziek moet schepen van senioren Michel Stevens gedacht hebben en het was een overdonderend succes.

De reacties van de aanwezigen waren uitermate positief, "dit zou de gemeente vaker moeten doen, hier hebben we nood aan" wisten de senioren te vertellen en amuseerden zich ten volle met allerhande live muziek gebracht werd door "The Memories"

Gezamenlijk met de seniorenadviescommissie organiseerde de gemeente deze dansnamiddag voor de senioren in het cultuurcafé op 25 november 2016.

Schepen van senioren Michel Stevens; "Het was een fijn gevoel om te zien hoe onze senioren ervan genoten" en de hele namiddag de beentjes eens konden losgooien!"


Deze dansnamiddag was een mooi alternatief voor de senioren infonamiddag die elk jaar plaatsvindt in de "seniorenweek". Omwille van omstandigheden is deze verschoven naar het voorjaar 2017.Prik alvast deze datum, 16 mei 2017 in het cultureel centrum Lanaken. Dit beloofd ook een gezellige namiddag te worden met een optreden van o.a. Mathias Lens!Schepen van senioren
Michel Stevens