Maak je droom

De verwendag is een vast onderdeel van de jaarlijkse Bibliotheekweek. Dit jaar neemt de bib je op haar verwendag mee naar de digitale wereld. Want de bib wil je aan het dromen zetten. Wat kan jij meer dankzij de digitale wereld? Wat is er plots veel makkelijker? En hoe zal de wereld er over pakweg 20 jaar uitzien? De bib inspireert je met een stand aan de balie.

Een succesvolle vakantiefotowedstrijd

De bezoekers van de bib kregen deze zomer de opdracht een boek zo artistiek en origineel mogelijk in beeld te brengen. Een deskundige jury had de moeilijke taak tussen de vele inzendingen een winnaar te kiezen. Wie het geworden is, verklappen we tijdens de verwendag op zaterdag 8 oktober 2016 om 15 uur. Er liggen alvast enkele mooie prijzen klaar, zowel voor de winnaar als voor alle andere deelnemers. Benieuwd naar de resultaten? Alle foto’s zijn nog tot eind oktober 2016 te bewonderen in de bib.

Een heerlijke herfst

Ook tijdens de komende herfstmaanden staat het voltallige bibteam voor je klaar. Laat je verwennen met boeken, cd’s, strips, dvd’s en nog zoveel meer.