Jeugdcentrum De Klinker en cultuurcentrum Het Gasthuis maken heel graag kinderdromen waar en organiseren daarom op woensdag 16 november 2016 van 13.30 tot 17 uur een kinderconcert in De Klinker Club. De Club staat de hele namiddag volledig in het teken van de kinderen met een kinderconcert, dansen, spelletjes, suikerspinnen… Pret verzekerd, dus!

Tickets kan je online bestellen via www.jcdeklinker.be of kopen in De Klinker en Het Gasthuis. Een ticket kost 1 euro in voorverkoop en 3 euro aan de kassa.

Gratis concertticket voor 5de en 6de leerjaar van Sint-Pietersschool Langdorp

De leerlingen van de Sint-Pietersschool in Langdorp bezorgden een hele lading tekeningen aan de Vliegende bwAt. Zij droomden van suikerspinnen. Jeugdcentrum De Klinker en schepen van Jeugd Mattias Paglialunga brachten hen vandaag een bezoekje. Om de leerlingen te bedanken voor de vele tekeningen en het leuke idee, hadden de bezoekers een leuke verrassing bij: een gratis ticket voor het kinderconcert met suikerspinnen voor de hele klas.

Dag van de Droom

Met de realisatie van deze droom beginnen De Klinker en Het Gasthuis nog maar pas. Het komende jaar zullen ze nog heel wat dromen proberen te realiseren. Het hoogtepunt wordt het kindercultuurfestival Dag van de Droom op 14 mei 2017. Net als twee jaar geleden zal de stad Aarschot volledig in het teken van kinderen staan met workshops, straattheater, een concert en nog veel meer.