Broekstraat en Boeslinter krijgen beiden de titel “Leukste buurt van Glabbeek” voor 1 jaar.

OCMW  Glabbeek gaf een leuke prijs voor de dag van de Buren. Het buurfeest  met de mooiste groepsfoto kom in aanmerking komen voor deze prijs.

OCMW-Voorzitter Johnny Reweghs (sp.a)  : De Dag van de Buren is op de eerste plaats een denkwijze, een andere  manier om zijn woonplaats te beleven, zich betrokken voelen bij de eigen  leefomgeving, aandacht hebben en open staan voor anderen, een actieve  bijdrage leveren tot het leven in de eigen wijk. Het is ook de kans om  weer te glimlachen onder buren, om de banden met de buurt weer aan te  trekken en dat aangename samenhorigheidsgevoel te koesteren. Zo ontstaat  ook solidariteit tussen buren, en wordt uitsluiting en eenzaamheid  tegengegaan.

Foto’s van verscheidene buurtfeesten van kwamen  tijdig binnen en hieruit had de jury de moeilijke opgaven om de winnaar  te kiezen.  Niet 1 maar 2 foto’s "buurtfeest Boeslinter" &  "buurtfeest Broekstraat" werden gekozen tot “Leukste Buurt van Glabbeek”  voor 1 jaar en mochten de prijs in ontvangst nemen.