Omdat in de stad van de toekomst ook nood is aan rust en stilte maken we van de serre een stilteplek. Het leven in de stad is intens en toch kan je ook in een bruisende stad als Roeselare je eigen stilteplekje en rustpunt vinden. Met een gratis geleide meditatie- en yogasessie bij de serre van Stadslab willen Hadewych Ureel van The Monkey Tree en David Demets van Meditatie in Roeselare dat laten zien, voelen en vooral laten horen.

 De serre van Stadslab leeft in de stad. Inwoners vanRoeselare vinden de weg naar de serre en komen zelf met voorstellen over thema’s die belangrijk zijn voor de stad van de toekomst. David Demets enHadewych Ureel willen van de serre een stilteplek maken. Lukt het om rust en stilte te vinden in het centrum van een levendige stad? 

Stadslab organiseert op regelmatige basis een gratis lunchsessie yoga en meditatie aan de serre van Stadslab. De geleide sessie is gratis en yogamatjes en kussens zijn voorzien. 

 De sessie is voor iedereen. Voor wie met een fris hoofd aande week wil beginnen, voor de blokkende studenten, en vooral voor wie benieuwd is of het lukt: rust en stilte vinden midden in de stad.