Binnenkort is het weer zover, dan reist de Sint naar België om zijn verjaardag te vieren. Op zaterdag 25 november komt hij op bezoek in het mooie Diest en blijft hij er een nachtje logeren! 

Zijn Zwarte Pieten hebben hem ingefluisterd dat er veel mooie plekjes zijn in Diest. De Sint maakt dit jaar dus een grote tocht door de stad met z'n paard en kar en z'n Zwarte Pieten. De Notenbalkers spelen onderweg al zijn lievelingsliedjes. Kom jij zwaaien naar hem tijdens de stoet? 

We vieren een hele namiddag feest in De Lakenhalle. De Zwarte Pieten zorgen voor heel wat pret! Je leert er gekke circuskunstjes en kan samen met de Pieten eens rondneuzen in m'n mooie kamers. Conchita & co zullen samen met jullie marsepein en andere lekkernijen maken in mijn splinternieuwe sinterklaaskeuken en de Crea-Pieten zijn er om mooie snoetjes te schilderen. Verder kan je ook knutselen, een tekening maken en spelletjes spelen. 

Voor elk kindje uit de kleuter- en lagere school brengt de Sint een speculaasje, een mandarijntje en een cadeautje mee. Er is ook een professionele fotograaf aanwezig die zal zorgen voor mooie portretjes.  

Kom jij mee vieren?

Tot dan!

Bron: stad Diest