Wie wordt de Dentergemse Duim 2018?

De Dentergemse Duim is een onderscheiding die gegeven wordt aan een persoon, organisatie of vereniging die zich het afgelopen jaar op sociaal, cultureel of ecologisch vlak, op vlak van dierenwelzijn en/of in het algemeen, opmerkelijk verdienstelijk heeft gemaakt.

In het bijzonder wil het een onderscheiding zijn voor personen, organisaties of verenigingen die in bovenstaande vernoemde zin op hoofdzakelijk vrijwillige en onbaatzuchtige basis actief zijn binnen de gemeente Dentergem en eventueel daarbuiten.

De winnaar van deze onderscheiding ontvangt - naast de eer - een kunstwerk, ontworpen dit jaar door Koen Verbrugghe en een  geldprijs van 250 euro als symbolisch financieel steuntje om zijn of haar activiteiten verder te kunnen ontplooien.

Je kan iemand (of jezelf) nomineren door een motivatiebrief met tekst en uitleg en eventueel foto’s van maximum 2 pagina’s te sturen via mail naar tim.van.rijckeghem1@telenet.be of per brief naar Tim Van Rijckeghem, Deinzestraat 55, 8720 Oeselgem.

De uiterlijke inschrijvingsdatum is 25 maart 2018. We hopen vele nominaties te mogen ontvangen. Uit alle kandidaten zullen er 3 finalisten verkozen worden waarvan er 1 de uiteindelijke winnaar zal worden van de Dentergemse Duim 2018.

Volg alles omtrent de Dentergemse Duim en omtrent onze andere activiteiten op facebook.com/spaDentergem

In bijlage kan je de oproepbrief terugvinden als het volledige reglement van de Dentergemse Duim. vlnr: ere-voorzitter sp.a Dentergem Robby Beekwee, kunstenaar Koen Verbrugghe, nationaal voorzitter sp.a John Crombez en voorzitter sp.a Dentergem Tim Van Rijckeghem