CAMBIO AUTODELEN IN WACHTEBEKE ? VUL DE VRAGENLIJST IN!

De gemeente is momenteel in gesprek met ‘Cambio autodelen’ om te zien of het haalbaar is cambioop te starten in Wachtebeke. Daarvoor hebben we ook jouw stem nodig! Heb je interesse om in zo’nautodeelsysteem te stappen?

Vul dan zeker de vragenlijst in: https://nl.surveymonkey.com/r/WachtebekeCambio in een notendop

WAT IS CAMBIO AUTODELEN?

Een auto waar en wanneer jij dat wil. Jij rijdt, cambio doet de rest.Cambio autodelen is de ideale oplossing voor wie weinig rijdt.

EEN AUTO WANNEER JE WIL!

Je cambio-kaart geeft je toegang tot onze cambio-wagens. Die kan je gebruiken wanneer en voorzolang jij dat wil : frequent of slechts sporadisch ... voor één uur, enkele uren, een dag of langer. Aanjou de keus. Je betaalt enkel als je een cambio-auto gebruikt, niet als hij stilstaat!

BIJ JOU IN DE BUURT!

Cambio gebruik je ook waar je wil. Verschillende types wagens (van kleine stadswagens tot grotebestelwagens) staan voor jou klaar ... in jouw buurt, maar ook elders in België. Van familiebezoek totkleine verhuis ... de gepaste auto staat voor je klaar. Ontdek ons aanbod aan wagens en standplaatsenelders op deze site.

JIJ RIJDT, CAMBIO DOET DE REST!

Cambio autodelen verlost je van alle kopzorgen die een eigen auto met zich meebrengt. Onderhoud,herstellingen, verzekering ... wij nemen alles voor onze rekening.

GEDAAN MET ZOEKEN NAAR PARKEERPLAATS

Elke cambio-wagen heeft een gereserveerde standplaats. Je haalt de wagen af op deze plek en zet hemop diezelfde standplaats terug bij het einde van je rit. Klaar voor de volgende gebruiker. Zoeken naareen parkeerplaatsje in de buurt behoort tot het verleden.