SAMENAANKOOP STOOKOLIE - NIEUW SYSTEEM!!!

De laatste jaren werd het steeds moeilijker om stookolieleveranciers te vinden die prijs wilden geven voor een samenaankoop van stookolie. Daarom hebben we besloten om aan te sluiten bij een organisatie die veel meer mensen vertegenwoordigt. Zij kunnen gemakkelijker leveranciers vinden die aan een samenaankoop willen deelnemen en door het veel grotere aantal liters dat aangekocht wordt zal de prijs nog interessanter zijn.

We zullen dus voor onze eerstkomende actie aansluiten bij SamenSterker. Zij werken wel op een andere manier dan wij gewoon waren. Er zijn geen inschrijvingen vooraf en de prijs per liter wordt ook niet vooraf meegedeeld. Zij beloven wel een groepskorting van minstens 7% op de officiële maximumprijs, maar de werkelijke korting is altijd hoger.

De  eerstvolgende groepsaankoop stookolie is gepland op 10 mei 2017. 

De minimumafname bedraagt 500 liter. Intekenen (= definitief) kan tot en met  1 mei 2017 en houdt aankoopverplichting in. Binnen de 3 weken na de veiling van 10 mei (dus tegen eind mei 2017) moeten alle bestellingen geleverd zijn.

Omdat wij als Anders nog als tussenpersoon werken moeten onderstaand formulier ten laatste bij ons binnen zijn op 1 mei, zodat wij alles tijdig kunnen doorsturen naar SamenSterker.

De aankoopprijs per liter blijft zoals vroeger voor iedereen hetzelfde, of je nu 500 liter aankoopt of 2000 liter.

De  vorige groepsaankopen mazout van SamenSterke leverden voor een afname van 1.500 liter een besparing op van 120 euro! Aankopen in groep werkt dus wel degelijk.

Het concept is eenvoudig: hoe meer mensen er intekenen, hoe meer stookolie we kunnen bestellen en hoe scherper de prijs per liter. Als je wenst deel te nemen aan deze groepsaankoop, vul dan je gegevens in op het formulier hieronder en bezorg het formulier ten laatste op maandag 1 mei 2017 

aan volgende bestuursleden van ANDERS Wachtebeke:

  • Vera De Loose Axelsvaardeken 70,  09/342.80.29 veradl70@hotmail.com
  • Rosita Remorie Kalve 21,  09/342.86.54 rosita.remorie@skynet.be
  • Anita Van Cronenburg Dr J Persynplein 4A , 09/345.86.86 anita.vc1@telenet.be


Door in te schrijven verbind je je tot aankoop, op voorwaarde dat de groepskorting minstens 7% op de officiële maximumprijs bedraagt voor hoeveelheden onder de 2000 liter, en minstens 5% korting ten opzichte van de maximumprijs voor hoeveelheden boven de 2000 liter.