Op naar de warmste week met studio Brussel  

MUSIC FOR LIFE

We zijn nog geen 3 weken bezig en er  stromen ondertussen steeds meer voorstellen binnen van acties voor Music For Life. Je verneemt er de komende weken meer over .Op 21 september kiest de stuurgroep en de algemene vergadering van adviesraden de 3 projecten met een Wachtebeekse band die we vanuit Wachtebeke zullen steunen.  Een voorwaarde  is dat de projecten ingediend moeten zijn bij de Koning Boudewijnstichting en  goedgekeurd. Anders kunnen we die projecten niet steunen .

We weten al van een actie van het Moervaartheem, een actie voor MS , de grote actie van de brandweer, een actie van het gemeentepersoneel, een actie van de ruitervereniging, een gezamenlijke actie van de jeugdverenigingen, een actie van IDM, Moervaartheem, enz…diverse andere verenigingen overleggen wat ze zullen opstarten. 

De wijkplatforms van Langelede-Sluize en Overslag  hebben op de voorbije kermissen al hun beste gedaan met de loetenverkoop voor de badeendjes . De andere volgen, de 24 uren marathon van dit weekend bij de tennisclub daarover lees je meer  in dit nummer. 

Wachtebeke is duidelijk in beweging. Mooi zo