Het laatste officiële bericht van Studio Brussel slaat alles :

 “Hang er een lijstje rond Wachtebeke, je bent een parel!” 

Dank je Bram, Linde en Eva en alle mensen van Studio Brussel . 

Jullie hebben, samen met de massale inzet van onze inwoners, van onze gemeente een betere plek van gemaakt. Iedereen zorgt voor iedereen ! 

Tot volgend jaar.

Wachtebeke, je staat nu echt op de kaart als warmste gemeente ! 

800 Wachtebekenaren (politiecijfers) stapten zaterdagmiddag op naar het evenementenplein op Puyenbroeck om de cheque te gaan overhandigen aan Eva, Linde en Bram. Iedereen ging compleet uit de bol toen het Wachtebeekse totaalcijfer werd bekendgemaakt. 

86.425,31 euro of 11,3 euro per inwoner. 

Dit is fantastisch en ook ontroerend. Dank aan allen die dit hebben gerealiseerd: om er maar enkele te noemen, de wijkplatforms, de verenigingen, de scholen, de coördinatoren, de beide harmonien, de Wachtegalen, de dansers van Wada, de bekende Wachtebekenaren Jonas Geirnaert en Lieven Scheire, het badeendje Roger, maar vooral jullie allen, met jullie gulle giften. Een resultaat dat geen enkele gemeente of stad kan overtreffen. 

Het totaalcijfer voor Vlaanderen voor Music For Life was ook fenomenaal 10.8 miljoen euro , een absoluut record! We zijn er van overtuigd, deze warmte zal het gehele jaar 2018 blijven hangen in Wachtebeke. We zijn zo trots op jullie!

Tot volgend jaar