4-de NIEUWJAARSRECEPTIE VOOR ALLE INWONERS WACHTEBEKE

ZONDAG 15 JANUARI 2017

Na het enorme succes van de 3 vorige nieuwjaarsrecepties in 2014, 2015 en 2016, willen we, op veler vraag, de traditie verder zetten. Op het Persynplein en in het Cultuurhuis Safarken zal ditmaal de gemeentelijke nieuwjaarsreceptie doorgaan op zondag 15 januari van 10 u30 tot 12u30.

Het is de bedoeling dat ook de Wachtebeekse verenigingen en adviesraden deze gelegenheid aangrijpen ook hun eigen leden en sympathisanten een plaats te geven op het plein en cultuurhuis. We heten jou en je familie en buren welkom op deze Nieuwjaarsreceptie voor alle INWONERS .

We bieden je een drankje aan . Het wordt weer op 15 januari een echte feestdag.

Welkom in het cultuurhuis Safarken en het Persynplein, waar ook de geselecteerde foto’s van de wedstrijd van de fotoclub KunstLigt zullen hangen . De winnaar van de winnende foto (thema Wachtebeke) zal daar zijn prijs in ontvangst nemen van de burgemeester.

Ook heten de Wachtebeekse verenigingen iedereen welkom aan de standjes van de verenigingen op de marktplaats en in het cultuurhuis. Er is uiteraard ook muziek van eigen bodem te horen o.a. van de harmonie De Eendracht. De burgemeester zal ook een korte verwelkomingstoespraak houden. En .. er is de trekking van de winnende loten van de Eindejaarsactie van de Middenstand.