WACHTEBEKE KENDE FANTASTISCHE WACHTEBEEKSE SPELEN

OP ZONDAG 11 SEPTEMBER .

Men is er in onze gemeente nog niet over uitgepraat, de eerste editie van de Wachtebeske Spelen.

Welke doorging op het Persynplein en in het Cultuurhuis in vrijwel ideale weersomstandigheden, perfect geleid door VZW Aktief.

95 enthousiaste deelnemers , kinderen en volwassenen, uit de 5 wijken en scholen van Wachtebeke, streden voor de prijzen. 10 proeven en een waanzinnig spannend eindspel, onder grote belangstelling. Tientallen supporters vertelden ons dat aan het evenement niets af te dingen valt , voor 200% geslaagd, zei men.

Ook de regionale televisie volgde de gehele wedstrijd en hun mooie verslag kan je bekijken op de website http://www.avs.be/programmas/ nieuws#episode2470 onder het nieuws van 12 september . Wachtebeke komt aan bod van minuut 14.10 tot 17. Ook onze fotografen schoten een massa foto’s.

Je kan hier in dit verslag er enkele bekijken , maar veel meer foto’s op de facebooK pagina van de gemeente , binnenkort hopen we terug de foto’s op onze website te kunnen aanbieden.

Het doel van de Wachtebeekse Spelen was een eerste test van de wijkwerking , die sedert een jaar van start is gegaan. De mensen samenbrengen , buren elkaar laten helpen, samenwerken en samen plezier maken. Iedereen die de deelnemers heeft bezig gezien, heeft kunnen vaststellen dat die doelstelling een volledig succes is geworden. Dank aan alle wijkplatforms, dank aan alle spelers, dank aan alle Wachtebekenaren. Onze gemeente staat definitief op de kaart als een warme gemeente. Een gemeente die Samen Leeft en Samen Geeft.

Trots om van WAIT A BIT te zijn.