Wordt ook Propere Pionier in Wachtebeke !

Neem een voorbeeld aan Christine en Joachim.  

Onze buit na enkele uurtjes PROPERE PIONIERSWERK in de buurt met Joachim . Bezorgd om dit uniek Wachtebeeks natuurplekje... Sluikstorten is zoooo jammer!

Dank aan Christine Boucqillion  voor haar inzet, samen met de andere Propere Pioniers in onze gemeente. Mooie mensen in Wachtebeke !

Ben je het zwerfvuil in jouw buurt echt beu en wil je niet bij de pakken blijven zitten?

Dan heb je misschien zin om pionier te worden van een stukje buurt. IDM is op zoek naar propere pioniers die zich gedurende een langere periode vrijwillig willen engageren om een stukje buurt net te houden. Dit kan gaan van het onderhouden van een plantenvak tot het opruimen van zwerfvuil, het melden van sluikstorten of beschadigingen aan glasbollen & vuilnisbakjes, ... Ieder volgens zijn mogelijkheden met onze ondersteuning en waardering!

Wil jij meewerken aan een propere gemeente? Dat kan!

Schrijf je snel in via het e-formulier. http://www.idm.be/hou-het-proper-propere-pioniers.html 

We nemen dan snel contact met je op om verdere afspraken te maken. In elk geval zorgen wij voor de nodige ondersteuning en begeleiding: 

Veiligheidsuitrusting (handschoenen, grijpers, fluojasje) 

Materiaal (vuilzakken PMD en restafval die we na een seintje komen ophalen) 

Sensibilisering (raamstickers, vuilniszakstickers, bord om in de buurt kenbaar te maken dat er een propere pionier de buurt proper houdt).