Zondag 15 januari was voor de sp.a-militanten een drukke dag. Er was niet alleen de nationale nieuwjaarsreceptie in de Oude Vleeshallen in Mechelen, maar ook de nieuwjaarsreceptie van sp.a Diest.

Het spreekt voor zich dat Tielt-Winge op beide activiteiten vertegenwoordigd was. Onze voorzitter Fons Lemmens was op beide activiteiten, secretaris Yvette Duerinckx kon enkel in Diest aanwezig zijn.

Onder het motto: “Laat u niks wijsmaken, er is wel een andere keuze”, zei onze nationale voorzitter John Crombez in Mechelen dat er wel een ander beleid mogelijk is, een alternatief waarbij iedereen mee kan en is. #eerlijkisbeter

In Mechelen ontmoetten we vrienden uit Aarschot (schepen Geert Schellens), Boutersem (burgemeester Sarah Boon), Glabbeek (OCMW-voorzitter Johnny Reweghs), Leuven (schepen Bieke Verlinden en Bruno Tobback) en Tienen (gewezen burgemeester Marcel Logist).

De dag werd afgesloten in Diest waar de kameraden hun “zoete nieuwjaarsreceptie” hielden. Daar gingen we op de foto met Karine Jiroflée en Marc Florquin.

Moe maar voldaan konden we tegen de avond huiswaarts keren. Klein detail nog maar niet onbelangrijk: alle verplaatsingen gebeurden met het openbaar vervoer!

Tot slot wil ik jullie ook graag uitnodigen op onze plaatselijke nieuwjaarsreceptie die doorgaat op donderdag 26 januari vanaf 19.30 uur in Herberg De Bleuken, Heuvelstraat 247 te 3390 Tielt-Winge. Van harte welkom maar wel graag een seintje vooraf. Tot dan!

Fons Lemmens
Voorzitter sp.a Tielt-Winge

Hieronder enkele foto's van de nationale nieuwjaarsreceptie in Mechelen.