Bij aanvang van de Blankenbergse gemeenteraad op dinsdag 23 februari 2016 legt onze voorzitter Patrick De Meulenaere de eed af, in handen van gemeenteraadsvoorzitter Jeannine Puype (sp.a), als nieuw gemeenteraadslid voor sp.a-Blankenberge ter vervanging van Jean-Pierre Meyers die, na vele jaren trouwe dienst, zijn eervol ontslag nam om te genieten van een welverdiend pensioen.

Met de komst van onze voorzitter versterken we onze gemeenteraadsfractie, aldus fractievoorzitter Annie De Pauw. Samen met onze 5 gemeenteraadsleden zullen we alle voorstellen van de meerderheid kritisch bekijken. Wat goed is voor de Blankenbergenaar zullen we goedkeuren, wat in hun nadeel is zullen we ernstig weerleggen. Onze gemeenteraadsfractie zal blijven ijveren voor een warm - sociaal beleid binnen onze badstad, besluit Annie De Pauw.

Patrick De Meulenaere: namens het voltallig bestuur dank ik Jean-Pierre voor zijn jarenlange inzet voor onze partijwerking. Nu hij politiek op pensioen is kan hij genieten van de vele natuurwandelingen, wandelen is immers zijn grootste passie. Samen met de gemeenteraadsfractie zullen we strijden voor een doordacht Blankenbergs beleid, waar de mensen centraal staan en waar iedereen telt. Als voorzitter van de grootste oppositiepartij zullen wij ervoor streven dat de meerderheid onze sociale accenten meeneemt in hun besluitvorming. De resterende periode van deze legislatuur zullen wij als gemeenteraadsfractie het beste van onszelf geven voor een beter Blankenberge, besluit de voorzitter.

Meer info, vragen of opmerkingen - contacteer onze mandatarissen:

Jeannine Puype - gemeenteraadsvoorzitter
jeannine.puype@spablankenberge.be

Jurgen Content - schepen
jurgen.content@spablankenberge.be

Annie De Pauw - voorzitter van de gemeenteraadsfractie 
annie.de.pauw@spablankenberge.be

Rianne van den Hout - gemeenteraadslid
rianne.vandenhout@spablankenberge.be

Patrick De Meulenaere - gemeenteraadslid
patrick.de.meulenaere@spablankenberge.be