OCMW Glabbeek organiseerde dinsdagnamiddag een dankjewel moment voor de vrijwilligers van onze diensten Burenbemiddeling, Minder Mobielen Centrale en Zorgbuur, zegt Johnny Reweghs (sp.a) OCMW-Voorzitter.

Een dankjewel moment voor de OCMW vrijwilligers

Een vereniging staat of valt met vrijwilligers en dat is hetzelfde met openbare instellingen. Vrijwilligers zijn meer dan noodzakelijk in onze maatschappij. Onze burenbemiddelaars, de chauffeurs van de Minder Mobielen Centrale en de zorgburen staan dagelijks onze ouderen bij.

Johnny Reweghs (sp.a) : OCMW Glabbeek ziet steeds meer en meer het belang in van het vrijwilligerswerk. De dagelijkse ritten van onze Minder Mobielen Centrale, onze zorgburen die wekelijks of dagelijks de kwetsbare, alleenstaande ouderen een bezoekje brengen. Dit vrijwilligerswerk zorgt dan ook voor een warme en solidaire samenleving.

Met dit dankjewel moment willen wij “OCMW medewerkers en bestuur” onze vrijwilligers in de bloemetjes zetten en bedanken met een kleine attentie en hopen in 2018 op een verderzetting van onze samenwerking.