Op de gemeenteraad van maandag 26 maart zal eindelijk een belangrijke beslissing genomen worden die er voor zal zorgen dat het toerisme in onze gemeente ten goede kan komen.
Het was sp.a – gemeenteraadslid Martine Verheyden die in mei 2008 voor de eerste maal de vraag stelde om een plaats te voorzien waar mobilhomes rustig konden overnachten op een uitgeruste parkeerplaats met elektriciteit en water.
Op 1 mei 2018, tien jaar later, is het dan eindelijk zover.  Mobilhomes konden de voorbije jaren wel al parkeren op de parking achter AC De Zaat, maar over enkele weken zullen de maximaal 20 mobilhomes gebruik kunnen maken van een parkeerplaats met elektriciteit en water voor 8 euro/dag.  Wie enkel gebruik wenst te maken van de parkeerplaats kan dit voor 2 euro/dag.  Het lozen van afvalwater zal, zoals op de meeste mobilhomeparkings, gratis zijn.
Raadslid Martine Verheyden is verheugd te mogen vaststellen dat tien jaar na haar vraag, die ze regelmatig herhaalde, mobilhomes eindelijk een volwaardige plaats krijgen in een gemeente als Temse.  Een gemeente met verschillende toeristische troeven.