De elfde stookolieactie die de sp.a-afdeling Lierde organiseerde werd weerom een succes doordat ze goed is voor een gezamelijke bestelling van 156600 liter waar de firma Raoul NV uit Lierde dan ook een superprijs kon tegenover zetten. Ook dit jaar liet sp.a Lierde de Lierdenaars dus zeker niet in de kou staan. 

De actie, via de huis aan huis bedeelde flyers, werd op 26/11 afgesloten om op zoek te gaan naar de leverancier die de laagste prijs kon bieden. De winnaar van de veiling bood de uitzonderlijk lage prijs van 0,5353 euro per liter (incl. BTW) aan! Een schitterende prijs, die uiteraard mede te danken is aan het succes van de actie.

De firma Raoul NV haalde de bestelling binnen door een fikse korting op de dagprijs (0,6387 €/l voor bestellingen onder de 2000 liter en 0,6115 €/l voor bestellingen van 2000 liter en meer) te geven. Voor een levering van 2000 liter besparen de deelnemers liefst om en bij de 152 euro op de dagprijs. Kleinere leveringen doen in verhouding uiteraard een nog betere zaak, wat het sociale aspect van deze sp.a-actie onderstreept. Zo winnen mensen voor een bestelling van 1000 liter bijna 103 euro en zelfs voor een kleine bestelling van 500 liter is er nog bijna 52 euro winst. Samen sparen de 101 deelnemende Lierdese gezinnen om en bij de 16192 euro uit op hun stookoliefacturen.

“Onze plaatselijke leverancier NV Raoul deed werkelijk weerom een formidabele inspanning, waarvoor onze dank, om in eigen gemeente te kunnen leveren. Wie er na al die jaren nog mocht aan twijfelen, weet het nu zeker: onze sp.a-ploeg werkt voor iedereen in Lierde en zoekt steeds naar de beste oplossing waar zo veel mogelijk Lierdenaren zelf beter van worden! De sp.a-ploeg laat de Lierdenaren niet in de kou staan!”

Meer info: Wastyn Bert (055/42 43 35)

                 Voorzitter sp.a Lierde