Op zaterdag 11 juni wordt in het MEC Staf Versluys het Feest van de Burgemeester & alle Bredenaars georganiseerd. En dat het een stevig feestje zal worden geeft burgemeester en Vlaams Volksvertegenwoordiger Steve Vandenberghe u nu al op een briefje.

De Bredense deejay N-Joy zorgt alvast voor een gepaste sfeer om de avond mee te beginnen en omstreeks 21.30 uur verwelkomen we de fantastische band De Corsari's op het Bredense podium. Roel Vanderstukken en Sarah De Koster serveren u een waanzinnige mix van klassiekers maar in een bijzonder modern en aanstekelijk jasje.

Als klap op de vuurpijl komt niemand minder dan één van de boegbeelden van Q-Music en rising star in dj-land Maarten Vancoillie om het MEC Staf Versluys op zijn grondvesten te laten daveren tot in de vroege uurtjes.

Op dit grandioze feest is iedereen van harte welkom. Niet te missen!

Tickets kosten 7 euro in voorverkoop en zijn vanaf maandag 1 februari te koop bij de burgemeester, alle schepenen en aan de balie van het gemeentehuis en het MEC Staf Versluys.
Aan de deur betaal je 9 euro. 

Meer info en tickets? burgemeester@bredene.be of 0498 88 50 02 of via francis.rondelez@telenet.be
Wil je je ticket nu al reserven? Stort dan het juiste bedrag op rekening BE61 8508 7668 7917 met vermelding ' Feest', je naam en je adres en de tickets worden bezorgd.

De opbrengst van dit feest gaat bovendien naar twee goede doelen: Time For Lyme enerzijds en de Vereniging voor Ouders van Verongelukte Kinderen anderzijds.
Meer info over de goede doelen via deze links: 

http://www.timeforlyme.eu/
http://www.ovk.be/