Vorig jaar volgden enkele tientallen inwoners de computerlessen in onze gemeentelijke bibliotheek. We kregen van de cursisten veel positieve reacties op dit initiatief, en daarom organiseren we dit jaar opnieuw een lessenreeks voor beginners zegt Natasja Ons schepen van Bibliotheek (sp.a)

 

Onze doelgroep zijn vooral de senioren die we wegwijs willen maken in het nieuw digitaal tijdperk. We bieden cursussen aan in drie modules, nl. een basisinitiatie voor absolute beginners, internet en e-mail voor beginners en enkele specifieke toepassingen voor volharders.

 

Er is een module basisinitiatie een module internet en e-mail en een module voor de gevorderden van internetbankieren, digitale aangifte van de belastingen en fotobewerking.

De module basisinitiatie en de vervolg module, internet & e-mail is voor de absolute beginners. De specifieke module met enkele specifieke toepassingen voor de volharders bieden we o.a. internetbankieren, de digitale aangifte van belastingen en fotobewerking aan.

De lessen vinden plaats op donderdagavond van 19 tot 22 uur in groepen van acht deelnemers. Deelnemen kost 5 euro per sessie (hapje/tapje inbegrepen). Zodra er minstens acht geïnteresseerden zijn, zullen de lessen starten. Inschrijven dient te gebeuren voor 29 februari 2016.

Inschrijvingen: Bibliotheek Glabbeek, Stationsstraat 14, 3381 Glabbeek, 016/77.93.93, bibliotheek@glabbeek.be