Terwijl de Vlaamse overheid volop bezig is met het vernieuwe van het wegdek op de Kalmthoutsesteenweg keurde de gemeenteraad van april ook het bestek goed om een aantal gemeentewegen van een nieuwe toplaag te voorzien.
Deze overlagingswerken worden uitgevoerd in augustus. Dat is het geval in de Beliestraat en de Kerkstraat. In een gedeelte van deze straten liggen er kasseien onder het asfalt. Die zullen worden verwijderd en vervangen door een degelijke fundering en onderlaag.
Ook de Spoorwegstraat, het Sint-Antoniusplein en de Heikantlaan krijgen een nieuwe toplaag. De Heikantstraat ter hoogte van het kruispunt met de Rinkvenstraat richting Leemstraat wordt heringericht, terwijl het wegdek voorzien zal worden van een nieuwe asfaltlaag. In het najaar worden er 7 platanen aangeplant. Verder zijn er ook nog enkele zijstraatjes die mee in de werken zijn opgenomen.

De werken worden geraamd op € 402.436,02. Intussen bereidt de dienst openbare werken ook een dossier voor om een aantal fietspaden te vernieuwen.