Vrijdagavond 19 januari kleurde taverne -eetcafé 't Raedthuijs flink wat roder dan normaal! Sp.a Kortessem had verzamelen geblazen voor een druk bijgewoonde nieuwjaarsreceptie samen met ons gemeenteraadslid, en uiteraard lijsttrekker, Ellen Hoebrechts, én voorzitter en OCMW-raadslid Bart Vandeput. In haar toespraak gaf Ellen de aanwezigen al een eerste overzicht van de klemtonen die sp.a-Kortessem wil leggen in haar verkiezingsprogramma. Meer daarover de volgende weken...

Onze beide Kortessemse mandatarissen, Ellen en Bart, mochten heel wat leden verwelkomen. Hartverwarmend was ook de aanwezigheid van  volksvertegenwoordigers Rob Beenders, Bert Moyaers en Els Robeyns.  Op het ogenblik dat de foto genomen werd, was spijtig genoeg deputé Ludwig Vandenhove reeds naar een volgende verplichting vertrokken. Maar op de foto of niet, Ludwig is altijd aanwezig op Kortessemse activiteiten! Staat wel mee op de foto, Stefan Brepoels, die zich echt goed voelt in de Kortessemse sp.a-werking! Tof dat ook Spa -Limburg aanwezig was met Frank en Daan!

Dank aan Jan, Paulette en hun team van taverne-eetcafé 't Raedthuijs voor de mooi verzorgde receptieruimte en hun prima service!