Glabbeek gaat digitaal.

De gemeente Glabbeek toont vanaf heden alle info digitaal op de TV schermen in het Gemeentehuis. Tot voor kort konden verenigingen affiches van hun activiteiten afgeven om op te hangen in de inkomhal van het gemeentehuis. Het paneel voor de papieren affiches werd ondertussen verwijderd en activiteiten worden nu aangekondigd op tv-schermen, zegt Johnny Reweghs schepen ICT (sp.a).

           Glabbeek gaat           digitaal.

De gemeentelijke communicatie loopt meer en meer digitaal : Website, Facebook pagina, de App van Glabbeek, twitter. Dit zijn de sociale media waar we vandaag als moderne gemeente mee naar buiten komen. 

Alle verenigingen kunnen hun affiches vanaf heden digitaal welkom in hoge resolutie als PDF of JPG op affiches@glabbeek.be zodat we ze kunnen plaatsen op de digitale banner op de TV schermen op het gemeentehuis.

Johnny Reweghs schepen ICT (sp.a) dit is een volgende stap in het digitaliseren van onze gemeentelijke diensten. Digitaal Schepencollege, digitale gemeenteraad, digitale OCMW raad is één van de volgende uitdagingen.