Donderdag 20 april ging de editie 2017 van start "Glabbeek Wandelt" met de Muggenbergwandeling. Het vertrek was voorzien in Dancing "Onder Ons" in Molenbeek-Wersbeek. Net als de voorbije jaren organiseren wij - Toerisme Glabbeek - iedere donderdag 3 wandelingen gedurende 12 weken, zegt Schepen van Toerisme Johnny Reweghs (sp.a).

Lekkere proevertjes van  onze lokale wandelingen

De sportieve wandelaars konden deelnemen aan de 3 begeleide wandelingen. De 3 Km, 5 Km & 10 Km gingen over de mooie wandelpaden en boomgaarden van Glabbeek en omliggende gemeenten. De gezondheidswandelingen staan in het teken van bewegen, gezellig samen zijn en genieten van de mooie omgeving en van een proevertje van onze lokale middenstanders.

Schepen van Toerisme Johnny Reweghs (sp.a), de eerste wandeling was meteen een schot in de roos, meer dan 300 wandelaars waren present. Indien de weergoden meezitten zal de editie 2017 van "Glabbeek Wandelt" het succes jaar 2016 overtreffen. De volgende wandeling Veeweidewandeling is op Donderdag 27 april  in Bunsbeek, Vlaastraat 3 om 19.45 uur.