Ninove Welzijn mocht op 13 september 2017 naar Brussel om een goede praktijkprijs in ontvangst te nemen voor ons project in de Pollarewijk, beter gekend als 'De Blokken'.  De Jury waardeerde onze totaalaanpak met creatieve oplossingen rond levenslang wonen. Nieuwe woontypes worden mooi gecombineerd met de bestaande woningen. Tegelijk legt het project een grote nadruk op duurzaamheid en behoudt de wijk zijn open en groen karakter. 

Stijn Vermassen is als voorzitter van Ninove Welzijn bijzonder fier op de eer die Ninove Welzijn te beurt valt met deze prijs: "Onze maatschappij is aan een opmerkelijke remonte bezig de voorbije jaren, met dank aan al onze medewerkers en in dit geval zeker ook de creativiteit en de professionaliteit van onze architecten.

Dit project werd al meermaals geprezen omwille van de doordachte visie die eraan ten gronde ligt. Jammer genoeg konden we nog niet startten met de bouw door de vele administratieve verplichtingen die een dergelijk project met zich mee brengt. We hopen alleszins volgend jaar eindelijk te kunnen starten met de uitvoering op het terrein. De Pollarewijk verdient de nodige investeringen om de wijk zijn oude glorie terug te geven."
Meer info: http://2dvw.eu/pollare-district/ of https://www.wonenvlaanderen.be/sociale-woonactoren/beste-praktijkprijzen