Bertrand is sinds jaar en dag de ambassadeur van SamenSterker in Halle, de groepsaankopen vooro.a. energie. Steeds bereid al uw vragen en bemerkingen te beantwoorden. En dat doet hij met volle overgave.  “Een enorm boeiend project, al zeg ik het zelf!” vult hij aan. “We merken echt dat er iets beweegt bij de mensen. Als het om het klimaat gaat, wachten mensen niet langer op de overheid om in actie te schieten. Mensen beseffen dat ze bij zowat alle groepsaankopen van SamenSterker op jaarlijkse basis besparen. Zo verdienen de investeringen zichzelf terug. Een echte Win-Win dus!”

Elk jaar doen bijvoorbeeld meer mensen mee met onze groepsaankoop Gas en Groene stroom. In 2016 waren dat meer dan 12.000 Vlaams-Brabantse gezinnen. Dat betekent dat we ook elk jaar sterker staan. Het aanbod dat we hierdoor kunnen onderhandelen is dan ook zeer aantrekkelijk. “In Halle ging het vorig jaar om 544 gezinnen. Met een bevolking van 38.000 is er dus best nog wel wat potentieel,” zegt Bertrand al lachend.

SamenSterker Vlaams-Brabant is steeds op zoek naar nieuwe manieren om voor besparingen te zorgen voor de gezinnen in onze provincie. Als we daarmee tegelijk ons steentje kunnen bijdragen aan een betere leefomgeving en samenleving laten we deze kansen zeker niet liggen. Hebt u zelf een suggestie of een idee? Neem contact op en deel het met ons. Hebt u renovatieplannen? Wij bekijken hoe we ze energiezuinig kunnen waarmaken? Vraagt u zich af of zonnepanelen een zinvolle investering zijn? Wij helpen het u ontdekken? Zoekt u medestanders om samen uw huis te isoleren? Wij zoeken mee! Vindt u uw energiefactuur aan de hoge kant? Wij helpen u intekenen op de groepsaankoop groene stroom.

Interesse? Contacteer onze Bertrand: telefonisch kan dat via 0497 89 11 16 of stuur een mailtje naar bertrand.demiddeleer@yahoo.com.

SamenSterker Halle gaat voor goedkopere, groene stroom.