De energieveiling werd gewonnen door ENGIE Electrabel. Door de grote concurrentie tussen de energieleveranciers kunnen klanten die zich inschreven maar liefst rekenen op een prijsvoordeel van 37% t.o.v. het actueel marktaanbod. Deelnemers die zich inschreven voor uitsluitend elektriciteit krijgen een aanbod dat een korting geeft van gemiddeld 21% t.o.v. het actueel marktaanbod. 

Karin Jiroflée, voorzitter Samensterker Vlaams-Brabant: “We zijn uiterst tevreden met het grote aantal deelnemers dat de stap zet naar goedkopere, groene energie met een sterke korting op een 1-jarig duurzaam energiecontract. Dit toont dat mensen de groepsaankopen zien als middel om samen dingen in beweging te zetten.’

Wil je ook meedoen met onze volgende groepsaankoop in november? Schrijf dan zeker in via de  website van SamenSterker.

 

In 2011 startte SamenSterker Vlaams-Brabant met groepsaankopen voor groene elektriciteit en gas. Op deze manier maakte SamenSterker duizenden gezinnen warm om samen duurzaam te besparen. Intussen is ons aanbod gevoelig uitgebreid met energiebesparende groepsaankopen voor dak- en spouwmuurisolatie, hoogrendementsglas, condensatieketels, zonnepanelen en zonneboilers, warmtepompboilers, waterverzachters, elektrische fietsen, solar chargers en duurzaam brandhout. Bij al onze producten staat duurzaamheid voorop. We willen mensen niet alleen helpen besparen, maar we willen hen ook stimuleren om duurzamer te leven, om samen de CO2-uitstoot te verminderen. 

Wilt u ook besparen op uw energiefactuur? Wilt u uw huis duurzaam renoveren? Het kan eenvoudig en zorgeloos met SamenSterker. SamenSterker regelt een plaatsbezoek, contacteert de aannemer, volgt de werken, regelt de subsidieaanvragen, … Met SamenSterker hoeft u zich geen zorgen te maken.

Wil je meer informatie over onze acties neem dan een kijkje op onze website: samensterker.be