Het concept is eenvoudig: hoe meer mensen er intekenen, hoe meer stookolie we kunnen bestellen en hoe scherper de prijs per liter. In het verleden hebben we hiermee reeds heel mooie kortingen op de prijs kunnen bekomen. Tegen 24 februari ontvangen alle deelnemers hun bestelling.

Inschrijven kan via http://www.samensterker.be/oost-vlaanderen/actie/mazout-februari-2016/ of door het formulier dat u hieronder kan downloaden over te maken aan lokale verantwoordelijke Julien Vandenhoucke, Georges Desmetstraat 62 te Ronse.

 

We geven ook nog even graag mee dat de goedkoopste energie nog steeds diegene is die je niet verbruikt. Neem dus zeker een kijkje op de website van Samen Sterker om op een voordelige manier je woning te isoleren. En vergeet niet dat je in Ronse bij SOLVA terecht kan om een energielening van maximaal €10.000 aan te vragen. Je bedaalt op dit bedrag 2% intrest en voor bepaalde doelgroepen is dat zelfs renteloos. Meer info op: http://www.so-lva.be/energielening/detail_nl.phtml?id=1