SamenSterker Oost-Vlaanderen organiseert driemaal per jaar een groepsaankoop mazout. Deze acties vinden plaats in februari, mei en oktober. Het concept is eenvoudig: hoe meer mensen intekenen, hoe meer mazout we kunnen bestellen en hoe scherper de prijs is per liter.

Onze vorige groepsaankoop leverde voor een afname van 1.250 liter een besparing op van 105 euro. Aankopen in groep werkt dus weldegelijk.

Onze eerstvolgende groepsaankoop is gepland op 11 oktober 2017. Intekenen kan tot en met 9 oktober 2017. Door in te schrijven ben je verbonden tot aankoop. De minimumafname bedraagt 500 liter. SamenSterker hanteert voor alle gezinnen dezelfde prijs, ongeacht het aantal bestelde liters. De levering gebeurt binnen de drie weken na de veiling (dus ten laatste tegen eind oktober 2017).


Als je wenst deel te nemen aan deze groepsaankoop:

• vul dan je gegevens in op onze website www.samensterker.be

• of vul het formulier als bijlage in en stuur het door naar uw lokaal ambassadeur Julien Vandenhoucke


Verder benadrukken we zoals steeds dat de goedkoopste energie, de energie is die je niet gebruikt. Samen Sterker organiseert dan ook tal van groepsaankopen die jouw woning energie-efficiënt kunnen maken. Neem hiervoor zeker eens een kijkje op de website.