Ruim 400 gezinnen namen vorig jaar deel aan onze eerste groepsaankoop schoolgerief. Er werden bijna 17.000 artikelen besteld, dat betekent een gemiddelde van 42 artikelen per gezin. Ook een 5-tal scholen plaatsten een grote bestelling via SamenSterker.

Als lokale antenne weet ik dat het succes van de eerste groepsaankoop schoolgerief een teken was dat dergelijke actie inspeelt op een bestaande nood. Bij het begin van het schooljaar betekent de aankoop van schoolgerief voor veel gezinnen immers een serieuze hap in het gezinsbudget. Ouders met schoolgaande kinderen weten maar al te goed hoe duur het allemaal is. De deelnemers aan de groepsaankoop kunnen heel wat centen uitsparen.

Hoe werkt het? 

Op basis van lijsten ontvangen van verschillende basis- en secundaire scholen, heeft SamenSterker een selectie gemaakt van de meest gevraagde schoolbenodigdheden, gaande van balpennen, stiften tot mappen en passers. SamenSterker schreef lokale groothandels en leveranciers van schoolmateriaal aan en selecteerde op basis van prijs- en kwaliteitsvergelijking. SamenSterker onderhandelde zeer lage prijzen voor een vijftigtal basisartikelen. Het onderhandelde financieel voordeel gaat naar de deelnemers. 

Wie via SamenSterker intekent, bestelt kwalitatieve producten aan een scherpe prijs. Inschrijven kan door contact op te nemen met je lokale antenne (056 444 875 of patrick.roose1@telenet.be) of de bestelling te plaatsen via volgende link: Samen Sterker Schoolgerief 2018

Het afhalen van de bestelde pakketten kan in de week van 27 augustus in het afhaalpunt naar keuze in Menen (Vlamingenstraat 123) of in Lauwe (Astoria, Hospitaalstraat 67).