Het gezellige stadspark in combinatie met het goede weer en de lekkere hapjes zorgde voor een mix die door de vele bezoekers gesmaakt werd. Het HAP foodtruck festival lokte afgelopen weekend zo’n 15.000 bezoekers naar het stadspark van Aarschot.

De mobiele keukentjes van het foodtruck festival palmden het stadspark in op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 augustus 2016. Je kon er terecht voor het lekkerste eten, de beste wijnen of frisse cocktails. Optredens zorgden voor sfeer en ambiance en bezoekers konden neerploffen in de gezellige zithoekjes, op de picknickdekens of gewoon op het gras.

“Samen met de organisatie van HAP bekijken we de mogelijkheid om het foodtruck festival volgend jaar opnieuw naar de Demerstad te halen”, zegt schepen van Cultuur en Evenementen Steven Omblets. “Het foodtruck festival was duidelijk een feest voor jong en oud: het stadspark was een hotspot voor sociaal contact en gezelligheid.” De komende weken trekt het HAP foodtruckfestival verder door Vlaanderen. Meer info vind je op www.hapfestival.be