Recent zijn er een aantal nieuwe aanbieders bijgekomen waar u terecht kunt met uw UiTPAS Gent. UiTPAS Gent is een vrijetijdspas waarmee iedereen die in Gent wil genieten van vrije tijd zoals cultuur, sport en jeugdactiviteiten punten kan sparen en inruilen voor leuke voordelen. Mensen die recht hebben op een UiTPAS met kansentarief krijgen automatisch korting.

Met de start van het nieuwe vrijetijdsseizoen is het aanbod van UiTPAS Gent sterk uitgebreid. Naast musea, zwembaden, cultuurhuizen, bibliotheken, enz. kan je met UiTPAS Gent nu ook terecht bij Opera Ballet Vlaanderen, de Fietskeuken en jeugdtheaterhuis Larf!. Daarnaast zijn maar liefst drie dansscholen bij UiTPAS aangesloten: Danshuis De Ingang, Etage Tropical en Danscollege Goedleven. Er is ook goed nieuws voor de filmliefhebbers, want na Sphinx is nu ook KASKcinema UiTPAS partner.

Binnenkort komt er een grote partner bij: KAA Gent. De officiële overeenkomst rond KAA Gent en UiTPAS wordt getekend op dinsdag 11 oktober 2016.

Kinderen en jongeren kunnen met hun UiTPAS met kansentarief voordelig deelnemen aan sportieve naschoolse activiteiten op de lagere scholen van Gent. Leerlingen uit het secundair onderwijs genieten met UiTPAS met kansentarief van een korting bij aankoop van een Sport Na School pas. 

Op vrijdag 14 oktober 2016 vindt in de Topsporthal het Gents Boksgala plaats. Ook het Gents Boksgala is UiTPASpartner. Tickets aan kansentarief zijn beschikbaar vanaf vrijdag 7 oktober 2016 in de Stadswinkel. 

De lijst van UiTPASaanbieders in Gent blijft groeien. We kunnen dat als Stad alleen maar toejuichen en blijven aanbieders motiveren om mee te doen.