Donderdag 25 augustus 2016

Tussen 8 en 13 uur kon je de kermissfeer opsnuiven tijdens de kermismarkt. Naar aanleiding van Aarschot Kermis was deze XL-versie van de donderdagmarkt extra feestelijk.

Alle kindjes kunnen op donderdagnamiddag genieten van een leuke kindernamiddag. Op de Grote Markt en de Bonewijk is gratis kinderanimatie voorzien van 15 tot 18 uur. Grime, clowns, een ballongoochelaar... Plezier gegarandeerd!

Vrijdag 26 augustus 2016

De Knoet en het Knoet Cycling Team organiseren het Aarschots Wielercriterium. Om 13 uur starten de renners in de Elisabethlaan. Soul 4 You treedt om 21 uur op als afsluiter aan café De Knoet (Schaluin 78 - 3200 Aarschot).

Je kan vanaf 20 uur terecht op het kerkplein aan de Onze-Lieve-Vrouwekerk voor het vuurwerkbal van vzw De Blokhut. In de tent kan je optredens meepikken van onder andere Sammy Moore, Shana, Duo Senseetion, Johan Veugelers en Yves. Blijf zeker voor de ‘special act’!

Vrijdag 26 augustus is de hoogdag van Aarschot Kermis! Dat wordt gevierd met een prachtig muzikaal kunstvuurwerk. Rond 22 uur kan je genieten van deze mooie kleurenpracht boven de Demervallei. Een niet te missen spektakel!

Maandag 29 augustus 2016

Traditioneel wordt Aarschot Kermis afgesloten met de Familiedag. Beleef kermisplezier aan sterk verminderde prijzen of neem alsnog een prijs mee naar huis dankzij de beertjesworp. Op de Bonewijk start de beertjesworp om 18 uur, om 19 uur is de Grote Markt aan de beurt. Een mooie afsluiter van deze geslaagde kermis- en vakantieperiode!