De volledige Huurderskrant kan je lezen via de link hieronder.

Voorwoord

Het is mij een eer om jou via deze huurderskrant alvast een voorspoedig en gelukkig 2018 te wensen. Een jaar vol goede voornemens en wilde dromen.
Nu het jaar ten einde loopt, is het een ideaal moment om terug te blikken maar nog meer om vooruit te kijken.

In 2017 nam ik de voorzittersfakkel over van Theo Janssens. Theo is dan wel niet meer betrokken bij de dagelijkse werking, maar met alle collega’s werkten we wel verder aan de projecten die hij mee op de sporen heeft gezet. We konden nieuwe panden in gebruik nemen, waardoor het aantal kwaliteitsvolle woningen en appartementen van Volkswelzijn opnieuw toe nam. We renoveerden oudere woningen. We kochten gronden aan en we startten werven op zodat we dat ook in de komende jaren kunnen blijven doen.

Maar we kijken vooral vooruit. Bij het begin van een nieuw jaar barsten we van goede voornemens en nemen we ons voor om een extra inspanning te doen om onze dromen waar te maken.

Ik nodig mij dus – heel beleefd – uit bij jou op de koffie.

In 2017 heb ik de tijd genomen om de interne keuken en werking bij Volkswelzijn te leren kennen. In 2018 neem ik mij voor om de huurders van Volkswelzijn beter te leren kennen en naar jullie te luisteren. Ik nodig mij dus – heel beleefd – uit bij jou op de koffie. Als je dat zelf wil uiteraard. Ik luister graag naar jouw dromen en verlangens. Ik luister graag hoe wij daar als Volkswelzijn een stukje kunnen aan bijdragen.

Zie je dat zitten? Bel mij of stuur mij een e-mail en dan spreken we af. Ik breng alvast de koekjes mee.

Ik wens jou in elk geval een spetterend 2018. Ook aan jouw familie, vrienden en al wie je lief is!

Tom Bogman
Voorzitter Volkswelzijn
me@tombogman.be – 0476 818 218