VOORWOORD

Beste bewoner,

Stilaan laten we de koude en grijze wintermaanden achter ons. De dagen worden langer, warmer en zonniger! Hoog tijd voor een lenteschoonmaak.

Bij Volkswelzijn staat de kwaliteit van onze woningen hoog aangeschreven. Dat betekent dat we heel veel belang hechten aan het onderhoud van onze woningen. Voor ons zijn onze woningen nooit ‘af’: wij blijven werken zodat het niveau hoog blijft. Onze oudste woningen vervangen we door nieuwbouw en de minder oude renoveren we. We plaatsen nieuwe ramen of vervangen het dak, zo scoren onze woningen ook goed op vlak van energiezuinigheid.

We rekenen daarbij ook op jou als huurder: een woning die goed onderhouden wordt, waar regelmatig opgeruimd en gepoetst wordt, zal minder snel sporen van slijtage vertonen. Bovendien is het veel aangenamer wonen in een nette woning. De lente is de ideale periode om daar werk van te maken. Zeker doen!

Kan je het niet meer alleen? Hoor dan eens bij de buren of zij niet even willen en kunnen helpen? Het is altijd fijn als buren elkaar uit de nood kunnen helpen. Kijk zelf ook eens rond of jouw buren jouw hulp kunnen gebruiken. Zijn de problemen te groot of is er iets defect? Aarzel dan niet om het aan ons te melden. Onze klussers bekijken dan hoe ze kunnen helpen.

En heb je zelf ook nood aan wat ‘frisse lucht in jouw hoofd’? Verderop in deze krant vind je het aanbod van ‘Rap Op Stap’. Zij kunnen jou helpen om er even tussenuit te glippen.

Ik wens iedereen alvast een frisse en deugddoende lente!

Tom Bogman - voorzitter